Kouzlo nohou a jejich masáže

Svět erotiky a sexu je neskutečně bohatý. Způsobů, jak dojít ke vzrušení a vyvrcholení je nepřeberné množství a pevně věříme, že každý z nás má nějakou tu libůstku, která by se dala více či méně označit za sexuální fetiš. Někdo tyto zvláštnosti označuje strohým názvem sexuální úchylky, ale nebojte se; dokud se držíme v mezích zákona a naší „úchylkou“ neomezujeme a nepoškozujeme další osoby, nemáme se zač stydět. A jak už název tohoto článku napovídá, dnes se zaměříme na dolní partie…

 

Foot fetish a foot job

Mezi ty nejrozšířenější a nejznámější fetiše patří bezesporu takzvaný foot fetish, čili vnímání nohou jako objekt sexuálního vzrušení a uspokojení. Tato záliba je také obecně přijímaná a akceptovatelná a mnoho můžu i žen se k ní hrdě hlásí. Je pravda, že takto zaměření jsou spíše muži, ale ženy rozhodně nezůstávají o mnoho pozadu. Ty velmi často označují svoje chodidla, nárt a prsty u nohou jako místo mnoha erotogenních zón. A upřímně řečeno, při svádění mnohdy dokáží tyto partie náležitě využít. Málokterý muž zůstane při pohledu na krásnou dámskou nožku (ať už bosou, nebo obutou) zcela chladný. A některé z nás dokáže už jen tento pohled přivést náležitě do varu.

Jenže kdo si na tento druh zábavy opravdu potrpí, nechce zůstávat jen u pohledů. To pravé potěšení přichází v momentě, kdy si obě strany mohou užít dotyků, polibků a dalšího tělesného kontaktu. Ten může sloužit jako předehra, mezihra při milování, nebo taky jako hlavní akt a objekt sexuálního dovádění. Pro některé muže není vůbec žádný problém se pomocí nohou partnerky vzrušit a přivést se k vyvrcholení.

V ideálním případě jsou oba partneři naladěni na stejnou notu a můžou si tyto hrátky dopřávat prakticky kdykoliv a neomezeně. Problém nastává v okamžiku, kdy se jeden z páru bojí nebo stydí o své zálibě říct, nebo ji jeho partner nesdílí. A pak může samozřejmě nastat situace, kdy zkrátka není s kým tuto krásnou činnost provozovat.

Kde si můžete přijít na své?

Ve všech těchto případech může být jednoduchým a elegantním řešením návštěva některého podniku, kde vám vyjdou vstříc. Pro nás tento druh potěšení rozhodně není tabu a nabízíme ryze profesionální služby i v tomto oboru. Pokud mezi vaše oblíbené masírované partie patří právě nohy a chodidla, budete spokojeni. Pokud si chcete užít krásných nohou našich masérek, budete spokojeni.

A v případě, že tento svět je pro vás zatím spíše lákavou neznámou, máte ideální příležitost, jak jej okusit a zažít něco nového. I v tomto případě vám dokážeme nabídnout zcela profesionální přístup, příjemné prostředí a naprosto nezapomenutelný zážitek.

WhatsApp